Bortset fra at du kan. Vi har derfor udviklet vores succesfulde hårplejeserie til blondt hår, Blond Absolu, så at du kan vove at blive blond og få den hårpleje af høj kvalitet, som du har brug for efter salonsbesøget. 

Hårpleje efter afblegning er afgørende. Det skal ikke tages let at blive blond. Det ændrer dit hår, bogstaveligt talt. Afblegning fjerner faktisk pigmentet fra dit hår, og sådan får du det lyse blonde look, som du ønsker. Som resultat kan afblegningsprocessen svække og sensibilisere dine hårstrå, og uden omhyggelig pleje er afbleget hår udsat for tørhed, skader, brud og vil bare ikke rigtigt se godt ud.


Og det vil vi ikke have, eller hvad? Læs videre og opdag, hvad du har brug for at give dit hår den optimale pleje i dagerne efter afblegning. 

Shampoo-i-creme

Bain Cicaextreme
Shampoo-in-Cream

VORES FØRSTE EKSTREMT FUGTGIVENDE SHAMPOO-I-CREME TIL BRUG EFTER AFBLEGNING

Bain Cicaextreme er en transformerende, rig creme-shampoo, der eliminerer dilemmaet af at pleje blondt hår: rensning vs. udtørring. Denne shampoo, der er inspireret af de mest luksuøse hudplejeprodukter, er en helt ny sanseoplevelse til hår efter afblegning, og den indeholder kraftfulde ingredienser, såsom vores nye hyaluronsyre-duo og edelweiss-olie. Den ser ud og føles som en rig dagcreme, men når den påføres i håret, opstår der det mest luksuøse skum. Den vasker håret rent og blødt, og den er helt en unik nærende shampoo, der er egnet til daglig brug eller bare én eller to gange om ugen, hvis håret er særligt tørt.


KØB BAIN CICAEXTREMEGenoprettende hårmaske

Masque Cicaextreme

INTENST PLEJENDE HÅRMASKE TIL BRUG EFTER AFBLEGNING

Ekstra plejende behandling er et absolut musthave efter afblegning. Da vores mest krævende blonde kunder efterspurgte en endnu mere kraftfuld hårmaske, svarede vi med Masque Cicaextreme. Denne genoprettende behandling løfter hårplejen til afbleget hår til et helt nyt niveau og giver forkælende, gendannende pleje. Denne luksuøse maske, der indeholder vores koncentrerede hyaluronsyre-duo og edelweiss-olie, reducerer, at håret knækker, og bibeholder blondt hår stærkt og glansfuldt. Den er en fantastisk daglig forkælelse til afblegningsafhængige, og en forrygende tilføjelse i weekenderne til alle dem, der har brug for ekstra pleje.


KØB MASQUE CICAEXTREMEPlejende hårolie til blondt hår

Huile Cicaextreme

INTENSIV, STYRKENDE HÅROLIE TIL BLONDT HÅR

Det er ikke nok med en shampoo og conditioner efter afblegning. Håret, der er blevet svækket på grund af afblegning, har brug for næring dagen lang, men også for et beskyttende skjold mod ydre stress. Huile Cicaextreme er en øjeblikkeligt plejende hårolie med koncentreret formel, til blondt hår. Den kommer i vores signaturflaske og er nøglen til komplet genopretning efter afblegning. Påføres i vådt hår for at booste glans eller i tørt hår som beskyttende finish. Huile Cicaextreme efterlader håret 91 % stærkere og 6 x mere glansfuldt, mens den forsegler hårfiberen og reducerer synligheden af spaltede spidser.

KØB HUILE CICAEXTREME

Rendez-vous at the salon

Find your nearest salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Ydelser

Din personlige pleje

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.