Signaturritualer i salonen - Harpleje - Kérastase - Hårprodukter, Hårpleje, Hårdiagnose & Hårstyling i salon
Hero banner illustration for Salon Signature Rituals Article Kerastase
Ydelser i salonen

Signaturritualer i salonen

Når du sidder i frisørstolen, ville du ønske, hovedmassagen bare ville vare bare lidt længere. Vi har udviklet en række signaturhårritualer, til at forlænge denne skønne stund.

Vi har udviklet professionelle hårplejeoplevelser, der forlænger den højtelskede hovedbundsmassage med blide bevægelser, der løsner op for dine spændinger. Samtidigt vil de raffinerede dufte fører dig over i en anden (drømme)verden, når du lukker øjnene.

Baseret på dit valgte ritual, forkæles dit hår og din hovedbund med en blid og dog grundig seance af plejende bevægelser, der behandler håret i dybden fra rod til spids. Se menuen over ritualer, find den nærmeste salon og bestil tid.

Fusio-Dose

Salon Signature Rituals Article 1 Kerastase

Signaturritualet Fusio-Dose er Kérastase mest personlige ydelse, og det tilbydes udelukkende i saloner. Med op til 20 forskellige kombinationer er resultaterne øjeblikkelige og kan rettes mod 2 primære hårproblemer, inklusive tørhed, beskadigelse, krus, manglende fylde og glansløshed.

Få mere at vide

Der findes ikke dets lige. Føntørring er fint, men ved føntørring efter en Fusio-Dose ser mit hår skinnende og repareret ud, selv efter flere hårvaske.

MAGGIE, 28, LONDON

Salon Signature Rituals Article 2 Kerastase

Chronologiste: Regenerering

Chronologiste er designet til dem, der søger optimal pleje til deres hår. Produktet virker som et mirakelmiddel, der renser livløst hår og giver det nyt liv. Det indeholder kaviarlignende signaturperler, som blandes i masken lige inden påføringen. Hovedbunden genopbygges og lindres, håret føles mere spændstigt, styrket og repareret og får et silkeagtigt, glansfuldt look med nyfunden volumen.

Salon Signature Rituals Article 3 Kerastase

Elixir Ultime: En uovertruffen glans

For at give en oplevelse af alt det æteriske olier har at tilbyde, anvender dette 5-trins ritual mediedarlingen Elixir Ultime Olie til at skabe en række skræddersyede blandinger til dit hår. En afslappende massage og en tilpasset teknik gør det nemmere for oliens aktive ingredienser at trænge ind i håret og efterlader det kraftigere og blødt samt tilført naturlig glans.

How to apply video Cover image

Aura Botanica: En naturlig sund glans

 

Med inspiration fra spabehandlinger udnytter dette detox plejeritual planternes naturlige egenskaber til at fjerne urenhederne blidt, men grundigt. Håret mættes med en perfekt dosis af naturlig arganolie fra Marokko, kokosolie fra Samoa og rosenvand fra Damaskus.

Salon Signature Rituals Article 4 Kerastase

Hårdetox: Antiforureningsritual

En korrekt pleje af hovedbunden forsømmes alt for ofte, skønt det er hér, roden til mange hårproblemer findes, herunder fedtet hår, hårtab, skæl og kløe. De forurenede omgivelser, vi lever i, gør kun sagen værre. Hårdetox-protokollen omfatter en dobbeltrensende signaturbevægelse med lerbaserede Masquargil, som renser i dybden, samt rensning med en Clarisonic hovedbundsbørste, der er særligt udviklet til denne Kérastase-behandling, der udelukkende tilbydes i saloner. Prikken over i'et: en godgørende massage med Masque Apaisant, en fornyende gel-creme designet til at forbedre hovedbunden og hårets kvalitet.

Spécifique: Protokoller for hovedbundspleje

Vi har videreudviklet vores avancerede hovedbundsviden i form af spa-inspirerede protokoller til anvendelse i salonen. Det har ført til denne plejeserie, der er beregnet til at behandle fire store hovedbundsproblemer: fjernelse af skæl, lindring af følsom hovedbund, forebyggelse af hårtab og detox af fedtet hovedbund. Hvert problem behandles i tre trin, der omfatter mikro-målrettet påføring af Kérastases hovedbundskure ved hjælp af en Micronizer, som giver en effektivitet uden lige. Kombinationen af disse blide bevægelser, præcise påføringer og højtydende produkter i vores dygtige frisørers kyndige hænder garanterer en sund hovedbund og varige resultater.

Salon Signature Rituals Article 5 Kerastase

De 3 protokoller til pleje af hovedbunden

Skælbekæmpende protokol

Hjælper til at bekæmpe tørre og fedtede skælflager - Renser hovedbunden - Stimulerer hovedbundens biologiske aktivitet og giver en sundere hovedbund - Håret bliver blødt, vægtløst og glansfuldt

Hovedbundslindrende protokol

Lindrer hovedbundsproblemer såsom rødme og brændende, kløende eller prikkende fornemmelser - Fjerner hovedbundens urenheder - Dulmer, opfrisker og fugter hovedbunden - Håret føles revitaliseret, let og smidigt

Hårtabsregulerende protokol

Stopper tidlig ældning af hårsækkene - Stimulerer hovedbundens biologiske aktivitet og giver en sundere hovedbund - Giver håret struktur med øjeblikkelig volumen og fylde

Vi ses i salonen

Find din nærmeste salon

Din nærmeste Kérastase salon er meget mere end blot en lejlighedsvis klipning og farvning af dine udvoksninger. Bestil tid og få en gratis personlig hårdiagnose.

Ydelser

Din personlige pleje

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.

Find en forretning FIND EN SALON

Find en Kérastase salon i nærheden af dig og få din helt personlige hårdiagnose.