Meget personlig pleje til meget exceptionelt hår

Med inspiration fra vores indgående kendskab til moderne kvinder, fortsætter Kérastase med at skabe skræddersyede produkter og behandlinger, der opfylder ønsket om exceptionelt hår.

About us Article 1 Kerastase
About us Article 3 Kerastase

About us Article 4 Kerastase
About us Article 5 Kerastase

The Best Sellers

From every pack, a few rise to the top. These are the iconic products that prove most popular among our hairdressers and fans around the world, each with its own way of revealing beautiful, healthy hair.

Find the products most suitable for you hair.
DISCOVER BEST SELLERS
0
0
Nectar Thermique Packshot new

Nectar Thermique

Nectar Thermique fra Kérastase er en føntørringsmælk, der modvirker kruset hår, til mellemtykt til tykt, tørt hår. Produktet beskytter tørt hår mod varmestyling og indeholder polymerer, der modvirker tørhed og giver næring, blødhed, glans og gør det nemt at rede håret ud. Tilfører håret essentielle næringsstoffer, som plejer og styrker håret. Denne næringsrige hårmælk fungerer som en termisk beskyttelse til hår udsat for stylingværktøjer op til 230°C og har en let hvid, cremet struktur. Op til 80% mindre kruset hår umiddelbart efter påføring.* *Instrumentelle testresultater umiddelbart efter påføring af Nectar Thermique

MERE INFORMATION
0
0
Bain Force Architecte Resistance 250ml 01 Kerastase

Bain Force Architecte

Bain Force Architecte er en shampoo til svækket og beskadiget hår. Den er egnet til daglig brug, og den genopbygger hårets fibre og beskytter det mod fremtidige skader.

MERE INFORMATION
0
0
Masque Force Architecte Resistance 200ml 01 Kerastase

Masque Force Architecte

Masque Force Architecte er en pmaske til svækket og beskadiget hår. Den behandler kernen af hårfibrene, så de repareres og styrkes indefra.

MERE INFORMATION
0
0
Ciment Anti-Usure Resistance 200ml 01 Kerastase

Ciment Anti-Usure

Ciment Anti-Usure er en conditioner til svækket og beskadiget hår. Dens brudbekæmpende virkning hjælper til med at genopbygge fibrene, så håret bliver stærkere og mere modstandsdygtigt.

MERE INFORMATION
0
0
Ciment Thermique Resistance 200ml 01 Kerastase

Ciment Thermique

Ciment Thermique er en varmebeskyttende føntørringscreme til svækket og beskadiget hår. Den genopbygger, styrker og opliver øjeblikkeligt hårfibrene.

MERE INFORMATION
0
0
Masque Therapiste Resistance 200ml 01 Kerastase

Masque Thérapiste

Masque Thérapiste er en hårkursmaske til stærkt beskadiget og overbehandlet hår. Den reparerer kernen af hårfibrene, så de genvinder deres styrke og elasticitet. Håret oplives og revitaliseres.

MERE INFORMATION
0
0
Bain Extentioniste

Bain Extentioniste

Hårbad der styrker længdens holdbarhed til hår som mangler styrke.

MERE INFORMATION
0
0
Fondant Extentioniste

Fondant Extentioniste

Denne lette conditioner fungerer som en genopbyggende behandling, samtidigt med at den hjælper med at håret bliver lettere at rede ud uden skader. Beriget med ceramider og maleinsyre, absorberes formlen i sensibelt hår og stærker længderne. Håret forskønnes, bliver jævnere med en silkeblød følelse.

MERE INFORMATION
0
0
Masque Extentioniste

Masque Extentioniste

Genopbyggende maske,velegnet til sensibelt hår. Håret får ny styrke, føles blødt og bliver glansfuldt. Formlen indeholder Creatine R og maleinsyre og den hjælper med at styrke håret hele vejen til spidserne. Hjælper med at forebygge skader og dig et skridt nærmere dit ønske om længere hår.

MERE INFORMATION
0
0
Densimorphose Densifique 120ml 01 Kerastase

Densimorphose

Mousse Densimorphose er en skummende serum, som øjeblikkeligt giver volumen og fylde til hårmassen, hvilket er ideelt til hår, som mangler fylde. Håret genvinder sin elasticitet og fyldighed.

MERE INFORMATION
0
0
Bain Densite Densifique 250ml 01 Kerastase

Bain Densité

Fyldegivende shampoo skabt til at genopbygge fylde, frodighed og elasticitet til hår, som mangler hårtæthed. En fyldigere hårmasse kommer til syne.

MERE INFORMATION
0
0
Fondant Fluidealiste Discipline 200ml 01 Kerastase

Fondant Fluidéaliste

Balsam til fint/normalt men uregerligt hår, der mangler smidighed og kontrol. Håret er blødere, beskyttet mod krus og har en vægtløs og blød finish.

MERE INFORMATION
0
0
Masque Curl Ideal Discipline 200ml 01 Kerastase

Maskératine

Maskératine er en maske, som er egnet til tykt og uregerligt hår, der mangler smidighed og har behov for kontrol af krus. Håret bliver blødt og glat og føles vægtløst.

MERE INFORMATION
0
0
Spray Fluidissime Discipline 150ml 01 Kerastase

Spray Fluidissime

Plejende spray til uregerligt hår, som mangler smidighed og medgørlighed. Unikke varmebeskyttende stoffer, der beskytter håret imod krus og fugt i op til 72 timer.

MERE INFORMATION
0
0
Bain Vital Dermo Calm Specifique 250ml 01 Kerastase

Bain Vital Dermo-Calm

Denne rensende og lindrende shampoo fugter og renser hovedbunden for at dulme irritation og betændelse. Den efterlader håret med en følelse af lethed, alt imens hovedbunden er befriet for kløe og ubehag.

MERE INFORMATION
0
0

Bain Divalent

Specifique Divalent er en balancerende hårplejerutine fra Kérastase til fedtet hovedbund og svækkede længder. Den har en dobbeltvirkende effekt for at regulere mængden af talg og rense hovedbunden i dybden samtidig mens den nærer hårfiberen.

MERE INFORMATION
0
0

Bain Régénérant

Revitaliserende shampoo der skånsomt renser urenheder fra hovedbunden og hårfiberen. Beriger med hyaluronsyre, Abyssine og E-vitamin modvirker den de første tegn på aldrende hovedbund og hår. Den fugter hovedbunden og giver glans og styrke til hårfiberen for mere elasticitet. Den har Chronologiste signaturduft: den fine aromablanding med thérose, lyse træer og moskus bl.a. Bain Régénérant er en luksuøs, sensorisk oplevelse.

MERE INFORMATION
0
0
Cure Densifique Densifique 30x6ml 01 Kerastase

Cure Densifique

Hovedbundsbehandling for kvinder med tyndende hår. Denne behandling for hårtæthed og fylde booster hårsækkenes aktivitet og genopretter hårets fyldige udseende.

MERE INFORMATION
Vi ses i salonen

Din nærmeste Kérastase salon er meget mere end blot en lejlighedsvis klipning og farvning af dine udvoksninger. Bestil tid og få en gratis personlig hårdiagnose.

Ydelser

Din personlige pleje

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.