Hair diagnosis tool Kérastase with Emily Background
ONLINE ANALYSE

ONLINE HÅRANALYSE

Kérastases online håranalyse hjælper dig med at finde din perfekte hårrutine.


SMUKT HÅR STARTER MED EN GOD ANALYSE


Det er årsagen til, at vi har skabt en sofistikeret håranalyse til dit hår. Det er en sjov og nem måde at notere dine hårbekymringer på og få en komplet rutine på ca. 2 minutter. I en hurtig, men grundig proces, samler analysen information om dine bekymringer vedr. hårstruktur og dit hårs tilstand for at hjælpe dig videre på vej mod det smukkeste hår.

2 MINUTTER FOR AT ÆNDRE DIT HÅRS LIV!

Emily with advanced algorythm for her hairVil du vide, hvilke Kérastase produkter som passer bedst til dine hårbehov? Synes du det er svært at indentificere den rigtige shampoo som er perfekt til dit hår?

Ingen problem! Vi har skabt en sofistikeret analyseværktøj baseret på en avanceret algoritme. Vores håranalyse hjælper dig med at finde den perfekte rutine!

EN SKRÆDDERSYET ANALYSE ER HEMMELIGHEDEN BAG SMUKT HÅR

Siden 1964 har Kérastase fulgt princippet om luksuriøs hårpleje beseret på en avanceret analyse. På det tidspunkt var tilgangen banebrydende, og den er fortsat en afgørende del af vores hårmetode. Vi synes faktisk, at det at analysere håret er ednu mere relevant i den moderne verden. Vores fartfulde liv og varierende omgivelser medfører konstant ændringer til håret. Den eneste måde at opretholde håret er at regelmæssigt kontrollere og tilpasse sig til hårets behov.

Kérastase hair expertise

PRØV VORES ONLINE HÅRANALYSE

FOR EN PROFESSIONEL OPLEVELSE HJEMME

 Kérastase professional diagnosis with an hair stylist

Den nye Kérastase online håranalyseværktøj tager den professionelle analyseproces fra salonstolen til dine hænder. Den giver dig professionel vejledning, som du har brug for at gennemføre et tjek af dit hår og følge op på dine mål ved at bruge den samme proces, som din frisør gør, når du besøger salonen. Det er selvpleje med en professionel protokol - grundigt, men hurtigt. Med en enkel vejledning og en brugervenlig værktøj kan analysen laves på 2 minutter.

Til sidst får du en skræddersyet rutine, du kan følje derhjemme med de anbefalede produkter, du kan bestille med det samme, ligesom dem, din frisør anbefaler dig i salonen. Online håranalysen kan du lave hvor som helst, hvornår som helst. Du er på vej til hårglæde, og alt du gjorde var at tage fat i din smartphone.

  Preview of the Kérastase hair diagnosis

HVAD FÅR DU

  Genesis range visual

Personlig hårrutine

     Kérastase girls with Elixir Ultime Hair Oil

Bedste anbefalinger

Ydelser

Din personlige pleje

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.