Oily scalp and dandruff Banner

Fedtet hovedbund og skæl

Kérastase kan nu tilbyde en luksuriøs og plejende hårplejeserie, Symbiose, der er særligt udviklet til den sensitive hovedbund med tendens til skæl. Nyd en velduftende serie af hårplejeprodukter, der bringer hovedbunden i balance og styrker dens barriere. Perfekt til dig, der har tendens til fedtet hår og skæl. Få selvtilliden og dit smukke hår tilbage med Symbiose.

Oily scalp and dandruff Man
OIly scalp and dandruff 3rd image

1.MICRO-PEELING CELLULAIRE

| Symbiose

Som første trin i din nye Symbiose-hårplejerutine kan du forberede din hovedbund på de aktive ingredienser i shampooen. Det gør du med Symbiose Micro-Peeling Cellulaire, som er en mild eksfolierende behandling, der indeholder salicylsyre og øjeblikkeligt fjerner synlige skæl, mens hovedbunden lindres. Påfør produktet i vådt hår inden din hårvask, massér blidt ind i hovedbunden og skyl grundigt.

Læs mere

BAIN PURETÉ ANTI-PELLICULAIRE

| Symbiose

Til hårvask anbefaler vi Bain Pureté Anti-Pelliculaire, som er en rensende cellulær shampoo mod skæl og fedtet hovedbund. Shampooen indeholder bl.a. piroctoneolamin, som bekæmper den svamp, der forårsager skæl, og salicylsyre, der fjerner synlige skæl og balancerer olieniveauet i hovedbunden. Påfør shampooen i vådt hår, massér den blidt ind i hovedbund og længder, og lad den virke i 2-3 minutter. Skyl herefter grundigt.  

Læs mere

MASQUE REVITALISANT ESSENTIEL

| Symbiose

For at give dit hår pleje kan du afslutte din hårvask med Masque Revitalisant Essentiel, som er en intens revitaliserende kur, der genfugter fibrene, giver intens næring samt blødere og stærkere hår. Den ultraplejende formel er beriget med salicylsyre og squalan, der plejer håret og hjælper med at fjerne resterende skælaflejringer i længderne med dens stærke udredende virkning. Påfør kuren i vasket og håndklædetørt hår, massér blidt ind i længder og spidser og lad virke i 2-3 minutter. Skyl herefter grundigt håret. 

Læs mere
Intensivt natserum mod skl image

Video Cover Symbiose Home Page Nordics
Ydelser

Din personlige pleje

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.