Spørgsmål & Svar Main header title Kerastase
FAQ

Spørgsmål & Svar

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvor kan jeg købe Kérastase produkter i store professionelle mængder (økonomisk størrelse)?

Kérastase produkter i professionelle mængder/størrelse er forbeholdt Kérastase hårkonsulenter og sælges ikke til almindelige forbrugere.

Kan jeg få vareprøver på Kérastase produkter?

Alle valg af produkter afhænger af din Kérastase hårkonsulent.

Der er derfor, at vi ikke kan sende dig vareprøver.

Kan jeg deltage i Kétastase produkt tests?

Vi takker for din interesse for Kérastase produkter. Dog, afholder vi ikke på nuværende tidspunkt nogle testceller med internetbrugere. Men hvis muligheden opstår, vil vi informere dig herom.

Kan jeg få et katalog over Kérastase produkter?

Vi sender ikke kataloger ud. Dog, kan du se vores Kérastase produkter per produktgruppe og undergruppe på vores hjemmeside under sektionen "Hjemmeprogram". Du kan printe siden ud, hvis du ønsker det.

Hvad koster Kérastase produkter?

Der findes ikke noget priskatalog. Kontakt venligst din Kérastase hårkonsulent, hvis du ønsker at få oplyste prisen på de produkter, du er interesseret i.

Kan jeg bruge Kérastase produkter fra forskellige serier?

Der er ingen kontraindikation for at bruge Kérastase-produkter fra forskellige serier. Vi anbefaler dog, at du anmoder om en komplet hårdiagnose fra din Kérastase-konsulentstylist, som kan anbefale dig passende produkter til alle dine hår- og hovedbundsbehov.

Hvor længe bør en behandling/kur med Kérastase produkter vare?

Se venligst de angivne vejledninger om behandlingsprodukter (Intervention af Aminexil, Forcintense osv.), eller spørg din Kérastase hårkonsulent, der kan vurdere dit hårs tilstand.

Er der nogle kontraindikationer for anvendelse af Kérastase produkter (graviditet osv.)?

Nej, der er ingen kontraindikationer mod anvendelsen af vores produkter. Det frarådes, at du anvender Densitive, hvis du er allergisk overfor blot én af følgende indgredienser: taurin, grøn te, vindruekerneolie og zink. Tag ikke Densitive mindre end tre timer efter indtagelsen af jerntilskud. Som en sikkerhedsforanstaltning anbefaler vi ikke anvendelse af Densitive under graviditet og amning.

Kan jeg købe Kérastase produkter online eller via postordre?

Kérastase produkter kan købes online i USA, Canada, Rusland og Frankrig. I alle andre lande, sælges Kérastases produkter kun fra Kérastase frisørsaloner.

Hvor kan jeg købe Kérastase produkter?

Alle lande har en Kérastase hjemmeside med en Salon Locator, der kan oplyse dig om, hvor den nærmeste Kérastase hårkonsulent befinder sig i forhold til dine personlige oplysninger. Samtlige Kérastase hårkonsulenter har tilladelse til at sælge vores produkter.

Jeg er hårstylist og ønsker at blive forhandler af Kérastase produkter. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ønsker at blive forhandler, skal du ringe til Kérastase France Sales Department på +33 (0)1 40 20 60 00. De vil give dig kontaktoplysningerne til den nærmeste salgsrepræsentant. Vi takker for din interesse for vores mærke.