Hero Banner
Symbiose

Skælfri hår: Effektive behandlinger for hår og hovedbund

Skæl er et ganske almindeligt problem, som mange voksne rammes af i perioder. Døjer du med irriteret og skællende hovedbund, har vi heldigvis de helt rette produkter, der plejer din hovedbund og mindsker synligheden af skæl. Bliv klogere på, hvad skæl er, hvorfor det opstår, og hvordan du med Kérastase Symbiose-hårplejeserie kan komme skæl til livs.

How to Fight Dandruff Model 1

1: EKSFOLIERING

Symbiose Micro-Peeling Cellulaire består af en rensende formel med mikro-peelende egenskaber, der øjeblikkeligt eksfolierer døde hudceller og renser hovedbunden uden at udtørre den. Det perfekte første trin i din hårplejerutine, der klargør hovedbunden til de aktive antiskæl-ingredienser i din shampoo.

Læs mere

2: VASK

Symbiose Bain Créme Anti-Pelliculaire er en shampoo, der fjerner skæl og flager, mens den samtidig fugter og lindrer tør hovedbund. Den cremede og lette formel er velegnet til dig med en sensitiv hovedbund med tendens til skæl.

Læs mere

3: PLEJE

Symbiose Fondant Apaisant Essentiel er en lindrende balsam til sensitiv hovedbund, der giver intens pleje, lindrer ubehag og føles let i hovedbunden såvel som i hårets længder.

Læs mere

1: EKSFOLIERING

Symbiose Micro-Peeling Cellulaire er en eksfolierende behandling med mikro-peelende egenskaber, der også kan benyttes til dig, der har tendens til fedtet hovedbund med skæl. Formlen eksfolierer døde hudceller i hovedbunden og forbereder den på aktive ingredienser fra din antiskæl-shampoo.

Læs mere

2: VASK

Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire er en rensende shampoo særligt udviklet til sensitiv hovedbund med tendens til fedtede skæl. Den plejende formel fjerner skæl samtidig med, at den forhindrer ophobning af olier i hovedbunden.

Læs mere

3: PLEJE

For at give dit hår den rette pleje, afsluttes din hårvask med Symbiose Masque Revitalisant Essential hårmaske, der er en intens kur, som giver fugt og næring samtidig med, at den stærke udredende virkning hjælper med at fjerne resterende skæl aflejringer, der er fanget i længderne.

Læs mere
Symbiose Model Night Serum

Video Cover Symbiose Home Page Nordics
Ydelser

Din personlige pleje

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.