Article Ingredient 01 Kérastase

Manuka honning og Ceramid – To superingredienser, der forkæler dine krøller

Kérastases nye hårplejeserie, Curl Manifesto, indeholder Manuka honning og ceramider. De to ingredienser booster dine naturlige krøller, sikrer intens pleje og beskyttelse. Dine krøller vil elske dem.

Article Ingredient 02 Kérastase

Curl Manifesto er specielt udviklet til krøllet hår. Serien består af seks innovative hårplejeprodukter og kombinerer banebrydende viden med luksus til dine krøller. Serien er udviklet af vores eksperter for at sikre, at dine krøller får den bedste kombination af fugt, definition og styrke.
Hårpleje-serien er beriget med to stjerneingredienser inden for hårpleje, ceramider og Manuka honning. Begge ingredienser sikrer aktiv og nærende pleje til dit krøllede hår.  
Læs mere om de to superingredienser og deres enestående egenskaber, som gør underværker for dine krøller.  

 

Manuka honningens plejende fordele

Manuka honningen i vores produkter er høstet i New Zealand. Honningen er rig på næringsstoffer, som giver håret vitalitet og fugt. Curl Manifesto-serien er fyldt med den fantastiske Manuka honning for at sikre den ultimative, specialiserede pleje til dine krøller.  .

Den nærende Manuka honning genopbygger hårets struktur, giver styrke og naturlig fylde, og giver krøllet hår den smukkeste glans. 

Ceramidernes styrkende egenskaber

Efter 4 års intensiv research har vores eksperter skabt en aktiv og plejende ceramide. Ceramider er en del af hudens og hårets identitet, og en sund og balanceret sammensætning af ceramider styrker hårets naturlige struktur og gør håret stærkere. Hele Curl Manifesto-serien bygger på vores eksperters ceramide, som beskytter hårfibrene. Ved hver anvendelse forbedres hårets struktur, og når du bruger et Curl Manifesto-produkt vil du opleve, at dit hår får fornyet elasticitet. 

Curl Manifesto passer til alle hårtyper, og ceramidernes egenskaber sikrer optimal beskyttelse til selv det mest skadede hår. Dine krøller vil være mere resistente mod alle ydre påvirkninger fra både vind og vejr. 

Manuka honning og ceramider kombinerer styrke og pleje

De nærende og plejende egenskaber fra Manuka honningen sikrer sammen med de beskyttende og styrkende egenskaber fra vores cermide, den ultimative pleje til alle slags køller. 

Takket være de to superingredienser er Curl Manifesto det eneste, du behøver for at sikre den bedste pleje til dine krøller. Du får ikke alene smukke, sunde og lette krøller, dit hår vil også være stærkere, mere velfugtet og perfekt defineret. 

Curl Manifesto forandrer hårpleje for krøllet hår, og det bliver nemmere for dig at fremhæve dine krøller. Du kan fuldende dit look og give dine krøller den smukkeste finish, med en flot form, så dine krøller bliver lette og elegante. 

Hvilke produkter indeholder Curl Manifesto-serien? 

I produktserien finder du alt, hvad du skal bruge for at sikre den bedste pleje for dine krøller. 

Vores Bain Hydration Douceur shampoo renser din hovedbund og dine krøller nænsomt. Fondant Hydration Essentielle er en balsam, som gør det nemmere for dig at rede krøllerne ud og giver intens fugt uden at tynge ned.

Når du gerne vil give dine krøller lidt ekstra forkælelse er vores hårmaske, Masque Beurre Haute Nutrition, et vidundermiddel. Masken giver dine krøller intens pleje og næring og forbedrer elasticiteten, så håret knækker mindre. 

Hårcremen, Créme De Jour Fondamental er til dig, der gerne vil give dit hår ekstra daglig beskyttelse. Leave-In-cremen er nem at anvende, og den ultralette tekstur giver håret en behagelig, blød struktur. Cremen giver varmebeskyttelse og modvirker kruset hår.  

Den definerede gel-creme, Gelée Curl Contour er den perfekte afslutning på din hårpleje. Produktet kombinerer 24-timers hold og kontrol med fugt og pleje. 

Med Refresh Absolu kan du opfriske og booste dine naturlige krøller dagen efter din hårvask, og du kan bevare dine smukke, definerede og glansfulde krøller mellem hver eneste hårvask. 

 Se den fulde Curl Manifesto-serie