Chroma Absolu – Ingredienserne der driver denne farveboostende serie

Den seneste serie fra Kérastase er drevet af videnskab og en trio af potente syrer. Lad os dykke ned i detaljerne...

Hårfarve kan være skadende, men med Chroma Absolu kan du pleje dit farvebehandlede hår derhjemme mellem dine farvninger. Den nye farvebevarende serie består af 6 produkter og 2 salonbehandlinger skabt til hår, der er svækket eller skadet. Produkterne takler uønskede farvebehandlingsproblemer såsom ønsket krus, porøse hårfibre der leder til falmende farve, og mangel på glans på grund af tør, grov tekstur. Chroma Absolu er drevet af en trio af syrer og plantebaserede ingredienser, der er højtelskede i hudpleje (men også gør underværker for dit hår). Læs videre for at lære mere om ingredienserne, der hjælper dig med at vedligeholde din drømmehårfarve i længere tid.

Aminosyrer
En biobaseret* ingrediens af naturlig oprindelse udstedt fra bioteknologier*. Aminosyrer har en særlig evne til at trænge ind og forstærke svækket hår indefra, og fungerer som en byggesten til at styrke hårfiberens struktur.

* Bioteknologi er en grøn transformation, hvor produktionsprocesserne udvinder ingredienser med høj ydeevne af naturlig oprindelse ved at bruge levende redskaber.


Vinsyre
En biobaseret* ingrediens af naturlig oprindelse Vinsyre øger plejende aktive stoffers evne til at aflejre sig på fiberens overflade og hjælper håret med at modstå oxidativ stress for øget blødhed og glans.

Mælkesyre
En biobaseret* ingrediens af naturlig oprindelse Mælkesyren er en organisk syre fra AHA-familien (alpha-hydroxy acid) og er kendt for sine blide eksfolierende egenskaber og fibertransformerende evner. Det kan også "fange" mineraler, der kan kompromittere hårets glans.

*En biobaseret ingrediens er et materiale, der er udviklet af vedvarende organisk materiale.

Centella Asiatica
En biobaseret* ingrediens af vegetabilsk oprindelse Centella Asiatica er en lægeurt fra Centralasien. Ekstrakter af denne traditionelle regenerative plante er kendt for at have beroligende og antioxidante egenskaber - gavnlige for svækket farvebehandlet hår.

Chroma Absolu-serien udnytter disse ingredienser for at opnå 96 % stærkere* hår, 70 % mere glans** og 92 % af farveintensiteten bevares selv efter 6 uger

* Instrumentaltest Soin Acide Chroma Glodd + Sérum Chroma Thermique
** Instrumentaltest Soin Acide Chroma Gloss
*** Instrumentaltest Bain Chroma Respect + Fondant Cica Chroma / Bain Riche + Masque Chroma Filler / Bain Riche + Soin Acide Chroma Gloss

Rendez-vous at the salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Ydelser

Din personlige pleje

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.