Article Routines 01 Kérastase

Sådan finder du den bedste hårpleje til bølget hår - tilpas rutinen til dine egne krøller

En personlig hårplejerutine er nøglen til at fremhæve dine naturlige krøller. Når du tilpasser din plejerutine, giver du dine krøller de bedste betingelser for at fremstå allersmukkest. Find den bedste rutine til dine krøller her - uanset om du har bølget hår eller proptrækkerkrøller, så har vi den rigtige hårpleje til dig!

Alle krøller har forskellige behov 

Krøller kommer i alle størrelser og former – fra de helt bløde, små krøller i bølget hår til de trætte proptrækkerkrøller og de fantastiske z-formede krøller. Forskellene handler om mere end blot udseende -alle typer krøller har nemlig brug for en specialiseret behandling for at sikre den bedste pleje, så du kan style og sætte dine krøller pænt hver eneste dag. 

At pleje dine krøller behøver ikke at være besværligt, faktisk kan det, hvis du finder den rigtige rutine og bruger de rigtige produkter, være meget simpelt. 

Vi har samlet tre hårplejerutiner til forskellige krøller. Alle rutinerne er baseret på produkter fra vores nye hårpleje-serie, Curl Manifesto, som er specielt udviklet til styrke og beskytte krøllet hår. 

Rutine 1: Til bølget hår

Den første hårplejerutine er tilpasset bølget hår. Denne type krøller er hverken specielt tørre eller olieret, og selvom håret kan have tendens til at blive kruset, kan det reflektere masser af glans. Hårplejerutinen egner sig både til tyndt hår med små krøller, der er lette at style. Men den egner sig også til kraftigere hår, der har tendens til at kruse. 

Vask 
Vores første hårplejerutine består af fire simple trin. Start med at påføre Bain Hydration Douceur, vores skånsomme og cremede shampoo, som rengør både hovedbunden og hårfibrene, samtidig med at den giver håret fugt og næring.  

Pleje 
I det næste trin påføres Fondant Hydration Essentielle – en balsam der gennemfugter og plejer håret uden at tynge det ned.  

Styling 
Når det kommer til styling, har du med Curl Manifesto-serien mulighed for at vælge mellem to fantastiske produkter. Det rigtige valg for dig afhænger af, hvad dine krøller har behov for. Creme de Jour Fondementale er en leave-in-hårkur, der reducerer krus, fugter og blødgør håret. Gelee Curl Contour er for dig, som gerne vil give dine bløde krøller ekstra definition uden at få tørt hår. 

Mellem hver hårvask
Brug til sidst vores stjerneprodukt, Refresh Absolu, som opfrisker dine krøller på andendagen. Hårsprayen giver fugt og efterlader dine krøller lette og glansfulde mellem hver hårvask.  

Rutine 2: Til de lette, små proptrækkerkrøller

Den anden plejerutine er tiltænkt det krøllede hår – det gælder alt lige fra de små løse krøller til de mere definerede proptrækkerkrøller, som mangler glans. 

Ved meget tætte proptrækkerkrøller kan den naturlige fugt have svært ved at nå fra rod til spids, og derfor reflekteres lyset ikke særligt godt. Det efterlader håret tørt og kruset, og krøllerne har tendens til at slå knuder og knække. Derfor har denne type krøller brug for lidt ekstra pleje.

Vask 
Start med at vaske dine krøller med Bain Hydration Douceur shampooen for at rengøre håret og hovedbunden og fjerne produktrester. 

Pleje
De tætte krøller responderer bedre på en hårmaske end en balsam. Derfor anbefaler vi til dette trin vores Masque Beurre Haute Nutrition. Det er en ekstra rig hårkur, der plejer og nærer håret i dybden. Hårmasken reducerer knækkede spidser og blødgør håret, så det bliver nemmere og mere behageligt for dig at redde dine krøller ud. 


Styling 
Creme de Jour Fondementale hjælper dig med at definere, fugte og sætte dine krøller. Hårcremen bekæmper krus og ved hjælp af den blødgørende leave-in-formel, og giver et fuldendt og glansfuldt look. 
Gelee Curl Contour hjælper dig med at fremhæve dine smukke krøller, og giver op til 24-timers hold. Vi anbefaler, at du vælger det stylingsprodukt, der passer bedst til dine krøller og matcher dine behov. 
Du kan du også bruge stylingsprodukterne sammen, hvis dit hår har brug for intens fugt og pleje. Påfør produkterne i lag for at bygge effekten op. 


Mellem hver hårvask
Refresh Absolu er også et superprodukt for dig med tætte krøller. Den velduftende mist opfrisker, fugter, og fornyer dit look mellem hårvaskene. 

Rutine 3: Til meget krøllet hår 

Den sidste rutine er designet til meget krøllet hår – fra de helt tætte til de smukke og z-formede krøller. Denne hårtype er en af de allermest skrøbelige, som derfor har brug for specialiseret og særlig pleje. 

Vask 
Den sidste plejerutine starter lige som rutine 1 og 2 med grundstenen i hårpleje for krøllet hår, Bain Hydration Douceur. Den cremede tekstur og den ultraplejende formel sørger for, at dine krøller får al den fugt, pleje og næring, de har brug for. 

Pleje 
Denne type krøller får også størst effekt af en hårkur frem for en klassisk balsam. Igen anbefaler vi Masque Beurre Haute Nutrition for en ekstra plejende behandling af krøllerne. Du opnår bløde, glatte og glansfulde krøller, som er fri for knuder og krus. 

Styling 
Til styling af de tætte krøller anbefaler vi en kombination af vores stylingsprodukter. Start med at påføre leave-in cremen, Creme de Jour Fondementale, for at mætte krøllerne med fugt og give definition. Påfør efterfølgende Gelee Curl Contour, som virkelig fremhæver og giver dine krøller en let og luftig tekstur. 
 
Mellem hver hårvask 
Din hårplejerutine afsluttes som altid med Refresh Absolu – denne lette hårspray fornyer, styrker og fugter dine krøller. Du kan vaske håret mindre, hvilket reducerer knækkede spidser og kruset hår og holder håret sundt og friskt i længere tid. 

Se den fulde Cul Manifesto-serie her