Article InSalonRoutine 01 Kérastase

Curl Manifesto: Sådan sikrer Kératase den bedste hårpleje til krøllet hår

En ny samling af hjemmeplejeprodukter og en ny Fusio Dose booster slutter sig til vores ikoniske hårplejeserie til krøllet hår. Hvis du har krøller, har vi de rigtige hårplejeprodukter til dig!

Article InSalonRoutine 02 Kérastase

En ny samling af hjemmeplejeprodukter og en ny Fusio Dose booster slutter sig til vores ikoniske hårplejeserie til krøllet hår. 

Hvis du har krøller, har vi de rigtige hårplejeprodukter til dig!
Curl Manifesto er Kératases nye serie af luksus-hårplejeprodukter specielt udviklet til krøllet hår. 
For at kunne tilbyde alle kvinder med krøllet hår en god oplevelse og en personlig hårplejerutine, der passer til deres køllers behov, har vi konsulteret to eksperter: Vernon Francios, hårstylist og underviser, og Aude Livoreil, ekspert i hår og hovedbund.

 

”Jeg ved, at kvinder rundt omkring i verden takket være Kératases produkter nu kan føle sig inkluderet i den luksuriøse hårpleje, uanset hvilken tekstur deres hår har. […] 

Jeg har en pragmatisk tilgang til det meste. Nogle gange kender jeg måske ikke den bedste behandling for håret, før jeg står og mærker det i hænderne, og jeg kan stille de rigtige spørgsmål om hårets historie, og hvordan det er endt der, hvor er i dag. Du bliver nødt til at være meget interesseret, vise respekt og stille spørgsmål,” siger Francois. 

Som et professionelt hårplejebrand forstår Kératase vigtigheden i en personlig tilgang til hårpleje og en korrekt analyse afhovedbundens og hårets behov. Vi forstår også vigtigheden i den personlige hårplejerutine med produkter, der passer til hårets unikke behov. Derfor har vi skabt Curl Manifesto-serien, som sikrer den bedste pleje til krøllet hår.

Besøger du en af vores saloner, kan du altid regne med vores frisørers råd og vejledning om, hvordan du sikrer den bedste pleje til dine krøller. Til dig der gerne vil give dine krøller den rette pleje derhjemme, har vi samlet frisørens bedste råd til hjemmepleje af krøllet hår. 

 

Læs mere: Find den bedste hårplejerutine for dine krøller


Frisørens råd til hjemmepleje af krøllet hår: I badet 
Mens du vasker håret med shampoo, kan du bruge fingrene til at rede krøller ud. Kør fingrene forsigtigt gennem håret, og spred fingrene godt for at komme igennem de værste knuder. Det krøllede hår er særligt skrøbeligt, når det er vådt, og dine fingre er en mere skånsom måde at rede håret, end hvis du bruger din hårbørste.  

Balsam
Fordel balsam i hele håndfladen, og kram det godt ind i dine krøller. Start fra midten af håret, og arbejd produktet ned mod spidserne.  

For at opnå en bedste pleje til krøllet hår er tempoet afgørende. Du optimerer effekten af din balsam, hvis du påfører den i vådt hår, da håret på den måde absorberer de plejende ingredienser bedre. Det er derfor vigtigt at arbejde hurtigt, så du sørger for at komme godt ind i hårrødderne, mens håret stadig er gennemvådt. 
 

Fugt, fugt, fugt
Krøllet hår har tendens til at blive tørt, så fugt er nøglen til at bekæmpe krus og undgå knækkede spidser. Creme du Jour Fondementale er en leave-in-hårkur, som giver det krøllede hår al den pleje og fugt, det har brug for.  Brug dine fingerspidser til at komme godt ind i håret. Kram produktet dybt ind i hele håret og særligt i spidserne for at styrke dine krøller bedst. 
Igen er det en god ide at arbejde lidt hurtigt og sørge for at fordele produktet, mens håret stadig er vådt. På den måde sikrer du den optimale effekt af hårkuren. 

Lufttør eller føn
Lufttør dine krøller, når du har mulighed for det. Lufttørring reducerer skader og dehydrering fra varmestyling og bekæmper krus.
Hvis du skal føntørre dit hår, er det en god ide at bruge et produkt, som giver varmebeskyttelse lige inden tørring. Vores Créme du Jour Fondementale giver håret den ultimative varmebeskyttelse. Føntør altid dine krøller med medium varme i stedet for den højeste temperatur. En lavere temperatur reducerer varmepåvirkningen og mindsker risikoen for at skade håret.  

Undgå knækkede spidser
Hvis du ikke har tid til at lufttørre dit hår, kan du med fordel bruge et mikrofiberhåndklæde og vride dine krøller nænsomt fri fra overskydende vand. Et mikrofiber-håndklæde tørrer håret uden at beskadige dine krøller.  

Genopfrisk krøllerne mellem hver hårvask 
Hyppig hårvask kan skade krøllet hår og føre til, at håret udtørrer og bliver kruset. Med Refresh Absolu kan du vaske håret mindre og samtidigt mindske risikoen for, at håret bliver kruset og tørt.

Refresh Absolu er et stjerneprodukt i Curl Manifesto-serien. Den lette mist opfrisker håret, giver fugt og genopliver dine krøllers struktur mellem hver hårvask.

Sådan plejer vi dine krøller, når du besøger vores salon

Flere af vores kunder har efterspurgt hårpleje, som kan give krøllet hår øjeblikkeligt liv, styrke og genfinde krøllernes naturlige og lette bevægelighed. 

Kératase har lyttet og skabt et nyt produkt, som kombinerer koncentreret pleje og fugt, samtidig med at den booster hårets struktur og lethed. Fusio Dose Curl Nourishing Treatment giver hårfibrene op til 88% mere næring. Vi benytter produktet i vores saloner som en del af vores signaturbehandling for at sikre den ultimative behandling til dine krøller. 

 

For kvinder med lette eller moderat tætte krøller med lav porøsitet tilbyder vi en behandling, som er specielt udviklet til at styrke krøllernes struktur og bevægelighed. Behandlingen består af fire trin og starter med vores Bain Hydration Douceur shampoo, som vasker håret skånsomt og giver ekstra fugt. 
I signaturbehandlingens 2. trin giver vores Fusio Dose en genopbyggende og plejende behandling, som afsluttes med balsam. 

Under det tredje trin definerer og beskytter vores Créme Du Jour Fondementale dine krøller, og til sidst giver vores Gelee Curl Contour dine krøller let hold og fremhæver den naturlige struktur. 

For kvinder med meget tætte krøller med høj porøsitet tilbyder vi i vores saloner en dybdegående fugtgivende behandling. 

Behandlingen indeholder de samme trin som ved signaturbehandlingen, men her tilføjer vi vores dybdegående hårmaske, Masque Beurre Haute Nutrition, for at give dine krøller intens fugt. Vi anvender masken efter behandlingen med Fusio Dose, og før vi påfører balsam.