Emily Banner new

Sådan slipper du af med spaltede spidser med Nutritive - En komplet guide

Vil du slippe af med spaltede spidser? Serum til spaltede spidser, en føntørringsspray og hydrerende hårpelejerutiner - opdag de bedste behandlinger til spaltede spidser, der reparerer knækkede, skadede spidser. Men det, du virkelig vil vide er, hvilke fugtgivende produkter, du skal bruge.

Split ends serum
Edine Ahbich Nutritive
Split Ends Serum 2
Ingredients Nutritive Trio
FUGTGIVENDE SERUM TIL HOVEDBUNDEN

NY – Nutri-Supplement Scalp Serum

Nutri-Supplement Scalp Serum fra Kérastase er en fugtgivende hovedbundsserum til tør hovedbund. Det er vores ultimative hovedbundspleje: en niacinamid-serum, der tilfører vitaminer til en tør hovedbund, så tørt hår og hovedbund næres i dybden. Produktet har en ikke-fedtende, flydende formel, som tilfører vitaminer for en dybt næret hovedbund. Den mælkeagtige, hurtigtabsorberende konsistens fungerer som et ideelt næringstilskud til en tør hovedbunden.

FORTÆL MERE

NÆRENDE OG ULTRAFORSEGLENDE KONCENTRAT TIL SPALTEDE SPIDSER

NY – Nutri-Supplement Split Ends Serum

Nutri-Supplement Split Ends Serum fra Kérastase er et ultraforseglende serum til spaltede spidser, som har behov for næring. Denne behandling til spaltede spidser indeholder lipider, der modvirker tørhed og forsegler spidserne, så de tørre spidser bekæmpes. Rig på essentielle næringsstoffer, der nærer og styrker håret.

FORTÆL MERE

FIND DEN PERFEKTE HÅRPLEJERUTINE FOR DIG

Online hårdiagnose

Vi har skabt et smart online-værktøj, der kan finde frem til den helt rette hårplejerutine for dig. På kun 2 minutter finder vi de bedste produkter til dit hår. I en hurtig men grundig proces samler vi alt nødvendig information om bl.a. din hårtekstur, dit hårs tilstand og din livsstil, så vi kan hjælpe dig godt på vej med produkter til et sundere og smukkere hår. Du kan nemt finde en Kérastase-salon tæt på dig, hvor du kan købe de produkter, vi anbefaler. Oplev hårforvandlende resultater med Kérastase.

Online hårdiagnose

Nutritive Image 1
Nutritive Image 2
Ydelser

Din personlige pleje

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.