Chroma Absolu den bedste serie til farvet hår

Treud af fem kvinder farver deres hår, men 85% er bekymrede for at skade håret. Chroma Absolu er løsningen.


Tag kontrollen når du vil ændre dit look for dig. At farve dit hår så det afspejler din personlighed, giver dig magten til at udtrykke dit sande jeg. Om du vil have en glansfuld balayage, skal farves ildrød eller platinblond, så giver Chroma Absolu den pleje, du skal bruge, for at frigøre dig på din farverejse.

Slip af med farveskade
Når det kommer til farvebehandlinger, er mange bekymrede om skaderne på håret. Hårfarve kan være en hård process for dine hårstrå, men er alligevel #1 behandlingen i saloner. At have en hårplejeserie, der er designet til at styrke, nære og fugte dit hår er nøglen til verden af farveforandringer, der ikke skader dit hår. Her kommer Chroma Absolu, ind i billedet. Kérastases nyeste serie er professionelt skabt til alle, der elsker at farve sit hår.

Nu tilbyder Kérastase en ny måde at behaldne farvet hår indefra og ud.

Mød Chroma Absolu
Chroma Absolu, en komplet, tilpasselig farveplejeserie, der styrker hårfibrene indefra og ud. Kérastase har en kraftfuld, hudplejeinspireret tilgang til at opbygge og vedligeholde hårfiberens styrke. Chroma Absolu udbygger farvepleje til et fuldt spektrum af farvenuancer og teksturer. Nu kan alle få den farve, de ønsker, uden at gå på kompromis med langvarig farveintensitet eller hårets integritet.

Chroma Absolu-serien består af 6 produkter, der plejer farvebehandlet hår derhjemme, 2 salonbehandlinger, specielt udviklet til farvebehandlet hår, der er skrøbeligt eller skadet. Det gode er, at alle hårtyper kan gavnes af denne banebrydende farveplejeserie.

Du tænker måske, hvordan ser skrøbeligt eller skadet hår ud? Du har måske lagt mærke til forandringer i hårets tekstur, såsom farveforårsagede krusninger, slidt og grov tekstur. Farven vil hurtigere falme ved øget fiberporøsitet, og håroxidation kan forekomme, hvilket fører til uønskede røde og kobbertoner. Håret vil også opføre sig anderledes idet skrøbeligt og skadet hår kan tage længere at føntørre og style. Chroma Absolu er baseret på videnskab og er tilsat en trio af kraftfulde syrer, der støtter dig og din frisørs indsats for at beholde dit hårs integritet og farveintensitet.

Prøvet og testet
Vores mest innovative og effektive farveplejeserie til dato. Chroma Absolu har gennemgået 14 instrumentaltest, og en forbrugertest med mere end 65 kvinder. Ved regelmæssig brug er håret 96% stærkere*, har 70% mere glans** og farveintensiteten er bevaret selv efter 6 uger*** hvor 9/10 forbrugere siger at serien har hjulpet deres hårfarve med at modstå falmen. Chroma Absolu plejer ikke bare dit farvede hår, det styrker dig og den du ønsker at være.

* Instrumentaltest Soin Acide Chroma Glodd + Sérum Chroma Thermique
** Instrumentaltest Soin Acide Chroma Gloss
*** Instrumentaltest Bain Chroma Respect + Fondant Cica Chroma / Bain Riche + Masque Chroma Filler / Bain Riche + Soin Acide Chroma Gloss

Ydelser

Din personlige pleje

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.