blond absolu article banner How To Care For Faux Blonde Hair

Sådan plejer du dit farvede, blonde hår med en Purple Shampoo

Blondt hår kan være en opfriskning af dit look og give et lyst pift til din egen naturlige hårfarve. Men når du farver håret blondt, har det brug for særlig pleje for at bevare en lys, frisk og glansfuld nuance.

En sølvshampoo er et must-have for dig, der farver håret blond. Den beskytter hårfarven, neutraliserer gule undertoner og giver håret et smukt, køligt skær.

Kérastase har skabt hårpleje-serien, Blond Absolu, specielt til farvet, blondt hår. Serien indeholder bl.a. en sølvshampoo, hårmaske og balsam, der sikrer den korrekte pleje. Blond Absolu efterlader håret 97 % stærkere og 92% mere fugtet. Derudover neutraliserer hårplejeserien gule toner med 8x, så du kan bevare dit blonde hår.

Læs mere om hårplejeserien, og få vores guide til at pleje dit blonde hår her i artiklen.


Hvad er en sølvshampoo, og hvordan virker den i håret?

Sølvshampoo, Silver Shampoo eller lilla/Purple shampoo, som det også hedder, er en shampoo særligt udviklet til at pleje og beskytte hår, der er farvet blondt. Shampooen indeholder lilla pigmenter, som virker neutraliserende på de gule toner, de fleste gerne vil undgå, men som nemt kan opstå, når håret farves blondt kemisk.

Måden, shampooen virker på, omhandler farve og pigmenter. Lilla er komplementærfarve til gul, og de lilla pigmenter i sølvshampooen hjælper med at holde de gule toner i håret i skak ved at overdøve nuancerne i håret og dermed ’stjæle billedet’.

En sølvshampoo virker øjeblikkeligt neutraliserende på gule undertoner efter blot én hårvask. Det er altså de lilla pigmenter i sølvshampooen, der giver de neutraliserende egenskaber og hjælper med at vedligeholde en frisk, kølig og blond hårfarve.

Sølvshampooen kan bruges af alle med blondt hår, uanset om du har lyse striber, highlights eller en hel farvning. Nogle vælger endda en sølvshampoo, hvis de har naturligt blondt hår for at fremhæve et køligt skær i håret. Du kan også anvende en sølvshampoo mellem dine hårfarvninger ved frisøren for at holde farven ved lige.

Kérastase har skabt en professionel sølvshampoo til dig med farvet, blondt eller gråt hår. Udover at have neutraliserende egenskaber er shampooen også beriget med plejende, nærende ingredienser, der styrker håret fra rod til spids og bevarer en smuk, blond farve.


Sådan anvender du vores sølvshampoo og blond Absolu-serie

Vores professionelle sølvshampoo er en del af hårplejeserien, Blond Absolu. Serien indeholder alt, du behøver for at sikre den bedste pleje til dit farvede, blonde hår. Produkterne indeholder en nærende formel, der beskytter håret og efterlader det fugtet, velplejet og silkeblødt.

Vi guider dig trin for trin til den ultimative hårplejerutine herunder:

1. Vask - en silvershampoo beskytter og bevarer hårfarven

Bain Lumière
Hydrating Illuminating Shampoo

Fundamentet for den bedste hårpleje til lyst hår er shampooen. Bain Lumiére Hydrating Illuminating Shampoo renser lysnet eller farvet hår nænsomt og fjerner snavs, forureningspartikler og matterende stoffer.
Hyaluronsyre og ekstrakt af edelweissblomst blødgør og fugter fra rod til spids og efterlader håret lyst og glansfuldt.

✔ Fjerner forureningspartikler.
✔ Fugter og beroliger.
✔ Blødgør fra rod til spids.
✔ Fremhæver og lysner den blonde farve.


Shampooen fjerner 12,5 % flere forureningspartikler end en almindelig shampoo.

Bain Ultra-Violet
Anti-Brass Purple Shampoo

Vores kraftfulde Silver Shampoo, Bain Ultra-Violet, neutraliserer øjeblikkeligt gule, varme toner. Den bevarer og styrker de kølige, lyse nuancer og holder hårfarven intakt.
Hyaluronsyre og edelweissblomst-ekstrakt plejer og beskytter håret mod ydre påvirkninger og daglig forurening, og forebygger mod synligt gule toner.

✔ Øjeblikkelig neutralisering af gule undertoner.
✔ Beskytter mod forening og ydre påvirkninger.
✔ Genopbygger glans og blødhed.
✔ Booster og lysner hårfarven.

Shampooen kan bruges sammen med Bain Lumiére for en optimal farve forbedrende hårvask.

2. Pleje – En genopbyggende violet-behandling til farvet hår

Cicaflash
Intense Fortifying Conditioner

Cicaflash er en lavendelfarvet hårkur med en let, mælkeagtig tekstur. Den giver samme genopbyggende pleje som en hårmaske, men har samme lette konsistens som en balsam.
Hyaluronsyre og edelweissblomst-ekstrakt nærer og genopbygger hårfibrene indefra.

✔ Styrker og genopbygger hårfibrene øjeblikkeligt.
✔ Forebygger knækket hår.
✔ Fugter uden at tyngde håret ned.

Brug hårkuren efter du har vasket håret med vores sølvshampoo, og lad den virke i håret i fem minutter.

Masque Ultra-Violet
Color Correcting Purple Mask

Masque Utra-Violet er en cremet hårmaske, der giver intens, farveforbedrende pleje til alle typer af farvet, blondt hår.
Ultraplejende og nærende ingredienser genopbygger, styrker, lysner håret, samtidig med, at de neutraliserer gule toner.
Hårmasken beskytter mod oxidering og efterlader håret silkeblødt og med fornyet glans. Din lyse hårfarve får virkelig lov at stå frem i en lys og naturlig nuance.

✔ Neutraliserer gule undertoner.
✔ Genopbygger og styrker hårfibrene.
✔ Beskytter mod oxidering og forurening.
✔ Blødgør og giver glans.

Påfør hårmasken i farvet, blondt hår i 5-15 minutter for den optimale effekt, eller spørg din Kérastase-frisør til råds om anvendelsen.

3. Tekstur – et ekstrabeskyttende hårserum

Blond Absolu How to care for faux blonde hair 3 Article Kérastase

Cicaplasme
Universal Healing Heat-Protecting Serum

Cicaplasme er et let, flydende leave-in hårserum, der giver intens, genopbyggende pleje. Hyaluronsyre og ekstrakt fra edelweissblomst nærer og plejer farvet, highlightet eller lysnet hår.
Hårserummet giver ekstra blødhed og stabiliserer din hårfarve. Samtidig beskytter UV-filtre håret ved soleksponering og varmestyling.

✔ Styrker og blødgør hårfibrene øjeblikkeligt.
✔ Forebygger knækkede spidser.
✔ Giver varmebeskyttelse.
✔ Genopbygger hårfibrene.
✔ Beskytter håret mod forurening og ydre påvirkninger.

Hårserummet kan bruges på flere måder. Du kan enten bruge det som en plejende behandling hen over natten, en beskyttende balm ved føntørring og varmestyling eller som et afsluttende serum i din daglige hårplejerutine.

4. Boost – få en farveforbedrende behandling hos din Kérastase-frisør

Blond Absolu How to care for faux blonde hair Article Kérastase

Cicafibre Booster
In-Salon Fusio Dose Treatment

Når du kommer i din lokale Kérastase-salon for at få lysnet, farvet eller highlightet dit hår, kan vi tilbyde dig en særlig genopbyggende og beskyttende pleje med vores Fusio-Dose-behandlinger.
Vores Fusio-Dose Blond Absolu Booster er skabt specielt til dig med farvet, lysnet, blondt hår. Behandlingen hjælper med at fremhæve og bevare en pæn blond nuance mellem dine farvninger. 
Takket være koncentrerede, plejende ingredienser genopbygges hårfibrene øjeblikkeligt, og farven lysnes og stabiliseres.

✔ Genopbygger hårfibrenes indre struktur.
✔ Hindrer oxidering og stabiliserer hårfarven.
✔ Fugter hårstråene i dybden.
✔ Blødgør håret og gør det nemt at håndtere og style uden at tynge ned.

Du kan altid få en behandling med vores Blond Absolu Booster i din lokale Kérastase-frisør.

HOW-TO’S

Mere inspiration til, hvordan du bruger en silvershampoo

Blond, farvet hår kræver specialiseret pleje. En Silver Shampoo er bare ét af mange produkter, som er specielt udviklet til lyst, farvet hår. Og det kan være svært at finde rundt i, hvilke produkter og metoder, du ellers kan bruge for at beskytte og bevare din lyse hårfarve. Vores frisør, Johnny Ramirez, er ekspert i farvet, blondt hår og mester i at skabe naturlige, solkyssede looks. Ramirez har skrevet en guide til, hvordan du giver dit farvede, blonde hår den ultimative pleje.

Få inspiration i Ramirez’ overlevelsesguide

Ydelser

Din personlige pleje

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.