Blond Absolu Header Banner
YOU DARE, WE CARE

Blondt hår | Blond absolu serie

Blond Absolu er den ultimative løsning for alle med afbleget og lyst hår. Bevar en lys, frisk og glansfuld nuance med Blond Absolu.

Blond Absolu Ker Product Cover Image
Blond Absolu Model 1
Blond Absolu Model 2
Blond Absolu Model 3 new
HCD Banner
BLOND ABSOLU

Blond Absolu er en unik kombination af potent hyaluronsyre og edelweissblomst.

Blond Absolu er den ultimative løsning til alle med blondt hår. Serien giver næring til hårfibrene og neutraliserer varme og gule toner for en ultimativ blond.

Se hele serien her

VORES FORPLIGTELSER

Mere end nogensinde før har verden brug for vores betænksomhed, og at vi tager ansvar for den verden, vi er en del af. Siden 2013 har vi hos Kérastase ikke kun udviklet vores viden og ekspertise inden for hårpleje - vi har også forpligtet os til at minimere vores påvirkning på miljøet. Ved at trække på vores ekspertise inden for innovation fortsætter vi med at finde nye måder, vi kan mindske spild samt gøre det muligt for vores kunder at træffe mere bæredygtige valg.


Læs mere

POWERTALKS

Gennem vores samarbejde med non-profit-organisationer forpligter vi os til at støtte mentorprogrammer udviklet af kvinder, der har til formål at hjælpe unge kvinder med at styrke deres selvtillid. Vi lancerede initiativet i januar 2023 i USA, og programmet vil senere blive udbredt i mere end 10 lande. Vores mål er at hjælpe mere end 15.000 unge kvinder i hele verden inden 2025.


Læs mere

Ydelser

Din personlige pleje

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.