Blond Absolu You Dare We Care Hero Banner Article Kérastase
Blond Absolu

Du tør, vi plejer - Vigtige tips til pleje af afbleget blond hår

Blondt hår er mere end bare et look. Det er et statement. Det er spændende at have blondt hår. Men lysning og afblegning efterlader håret sårbart over for tørhed. Det blonde håret mister dets unikke tone med tiden og pg.a. oxidation. Træf Blond Absolu, den ultraviolette hårpleje, der bevarer hårets lyse look og glans.

Blond Absolu You Dare We Care 2 Article Kérastase
Blond Absolu You Dare We Care 3 Article Kérastase

Ofte er der ikke nogle begrænsninger til lysning og afblegning af håret, når du har de rigtige produkter til at bevare hårets skønhed.

...til dem, der tør.

Der er ingen, der bedre forstår lysning, end en kvinde, der turde gøre det. Og der er ingen, der bedre forstår hårplejen end Kérastase. Derfor har vi samlet sammen ni selvstændige kvinder, der lysner deres hår på meget forskellige måder. Deres bekymringer, deres dybeste blonde ønsker har inspireret os til at skabe den ultimative hårplejeserie til blondt hår.

Katherine

Katherine’s “special mix” of honey-blonde suits her personality and her skin tone, and makes her feel confident. “One day I just said I wanted to be blonde” she says.

Grece

For ex-model and fashion blogger Grece, icy blonde makes her feel young and daring. “My hair is my signature look,” she says.

Hanalei

Surfer Hanalei has washed-out mermaid locks that keep her connected to the ocean. “To me, it has such beauty and rawness and just… magic.”

Blond Absolu You Dare We Care 8 Article Kérastase
Blond Absolu You Dare We Care 9 Article Kérastase

Så fortsæt bare og tør gøre det. Lysne dit hår. Vi vil være der for dig, på den anden side, med den allerbedste ultraviolette hårpleje.

Du tør. Vi plejer.

Blond Absolu You Dare We Care 10 Article Kérastase
Ydelser

Din personlige pleje

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.