GENESIS

NEVER BE AFRAID OF FALLING

Dobbeltvirkende hårpleje, der modvirker håraffald.

 

Homepage Genesis 1 Kérastase

Genesis never be afraid homepage Video cover

Vores 1. hårpleje, der modvirker håraffald og holder til alt. Til naturligt svækket hår af alle typer.

Homepage Genesis 4 Kérastase
Homepage Genesis 5 Kérastase
GENESIS

Hårpleje, der modvirker håraffald og holder til alt. Til svækket hår af alle typer

Den strategiske togrenede tilgang mindsker straks håraffald ved at styrke fiberen og stimulere hårløget, så håraffald mindskes på langt sigt.

Se tutorial

VORES FORPLIGTELSER

Mere end nogensinde før har verden brug for vores betænksomhed, og at vi tager ansvar for den verden, vi er en del af. Siden 2013 har vi hos Kérastase ikke kun udviklet vores viden og ekspertise inden for hårpleje - vi har også forpligtet os til at minimere vores påvirkning på miljøet. Ved at trække på vores ekspertise inden for innovation fortsætter vi med at finde nye måder, vi kan mindske spild samt gøre det muligt for vores kunder at træffe mere bæredygtige valg.


Læs mere

POWERTALKS

Gennem vores samarbejde med non-profit-organisationer forpligter vi os til at støtte mentorprogrammer udviklet af kvinder, der har til formål at hjælpe unge kvinder med at styrke deres selvtillid. Vi lancerede initiativet i januar 2023 i USA, og programmet vil senere blive udbredt i mere end 10 lande. Vores mål er at hjælpe mere end 15.000 unge kvinder i hele verden inden 2025.


Læs mere

VI SES I SALONEN

Din nærmeste Kérastase salon er meget mere end blot en lejlighedsvis klipning og farvning af dine udvoksninger. Bestil tid og få en gratis personlig hårdiagnose, eller spørg efter vores signaturbehandling Fusio-Dose, som udelukkende tilbydes i saloner.