Blond Absolu Getting ready to go blonde Hero Banner Article Kérastase
READY TO

At gøre dig klar til at få blondt hår

Det er din første gang og din krop er fyldt med nervøsitet og spænding. Du har kigget igennem hele Instagram for at finde den perfekte frisør, og du er emotionelt klar til forandringen. Her er nogle gode råd, hvordan du forbereder dig godt til dit blonde rendezvous.

FØR
/Blonde forventninger/

Blond Absolu Getting ready to go blonde Article Kérastase

Du er parat, men er dit hår det?

Tag et ordentligt kig på dit hår. At afblege dit hår er som om at afklæde det. Din frisør kan hjælpe dig med at vurdere, om dit hår er sårbart over for skader og brud. Det er måske en god idé at blive klippet først. Så kan du være sikker på, at du får en bedre start på processen.

Blond Absolu Getting ready to go blonde 2 Article Kérastase
Blond Absolu Getting ready to go blonde 3 Article Kérastase

Vælg den rigtige nuance. 

 

Alle blonde hårfarver er ikke ens. Det super lysnet hår, som din yndlingskendis har og du ønsker at få, er måske ikke det rigtige til dig. Det er ganske personligt, og det er en god idé at tale med din frisør om den perfekte nuance. Generelt passer kølige nuancer til lys hudtone, og varmere nuancer til mørkere hudtone. Lad dog din frisør hjælpe dig med at finde den blonde nuance, der fremhæver din hudtone og øjenfarve.

Hav tillid til din frisør.

 

Husk, at dette er et forhold. At lysne håret er et stort skridt, og du har brug for en pålidelig partner. Scan Instagram-profiler for afblegning, balayage, striber og babylights og vælg en frisør, hvis tidligere arbejde inspirerer dig. Derefter book en tid til en konsultation for at lave sammen en plan. Vent at du har fundet den rigtige.

I MELLEMTIDEN
/Håret bliver blondt/

Tag det roligt...

Du er parat, men er dit hår det? Tag et ordentligt kig på dit hår. At afblege dit hår er som om at afklæde det. Din frisør kan hjælpe dig med at vurdere, om dit hår er sårbart over for skader og brud. Det er måske en god idé at blive klippet først. Så kan du være sikker på, at du får en bedre start på processen.

...especially if you’re a brunette.

Every colorist knows that taking a client from very dark to super light is a delicate process that can take several salon visits. Going too fast can be painful. Let your colorist determine the correct pace to maintain your hair’s integrity and ultimately get you the results you want. If you’re not willing to commit to quality time in the chair, ask about balayage, where the roots stay dark. This look is more casual, less of a commitment.

Your colorist wants you dirty.

Don’t wash your hair for three days before your appointment. This allows time for your natural oils to coat the hair, like a shield against harsh dyes. You can even load the strands with oils like jojoba and argan, put your hair up in a braid or bun, and hit the gym to let them soak in.

EFTER
/Vedligeholdelse af blondt hår/

Blond Absolu Getting ready to go blonde Photo Album 7 Article Kérastase
Blond Absolu Getting ready to go blonde 8 Article Kérastase

Du vil føle dig anderledes bagefter, og så vil dit hår.

 

Lysning og afblegning slider håret og gør hårfiberen sensibel. Som resultat bliver kutikulaen mere ru, og dit hårs tekstur vil sikkert blive ændret med tiden. Krøllet hår kan blive glattere i spidserne pg.a. tørhed, og glat hår få mere volumen, da det bliver grovere. Det er meget vigtigt at give fugt til håret for at minimere tørhed og glansløshed.

Efterpleje spiller nøglerollen.

 

Vi kan ikke understrege det nok, hvor vigtigt det er at pleje håret ordentligt efter afblegning. For at vedligeholde glans kan du forvente at bruge ekstra tid og effort på din daglige hårpleje. Din frisør kan hjælpe dig med at finde den passende hårplejerutine, men at give fugt og neutralisere farven er generelt nøglen. Forkæl dit nye hår med plejende og neutraliserende produkter, der bevarer dit hår i god stand, mens hårfarven bevarer den kølige og lyse tone.