Illustration Hero banner for About us Article Kerastase
Meget personlig pleje til meget exceptionelt hår

Om os

Med inspiration fra vores indgående kendskab til moderne kvinder, fortsætter Kérastase med at skabe skræddersyede produkter og behandlinger, der opfylder ønsket om exceptionelt hår.

About us Article 1 Kerastase

Meget personligt hår

Alle kvinder ønsker sig exceptionelt hår, men løsningen er ikke den samme for alle. Hårtype, hovedbundsproblemer og interne såvel som eksterne faktorer er nogle af de ting, der spiller ind på hårets helbred. Det kræver personligt fokus og ekspertise at tage højde for alle disse faktorer, for at opnå en individuel og exceptionel hårpragt. Kérastase udvikler innovative produkter og skræddersyede behandlinger, der giver perfekte resultater.

About us Article 2 Kerastase

Find dit helt personlige hårritual

Tag vores online-hårdiagnosequiz inden dit besøg i salonen, og få hjælp til at fastlægge dit hårs behov og dine forventninger til dit udseende. Frisøren arbejder videre med denne skitse, og supplerer den med et par undersøgelser på stedet, så din helt præcise hårtype kan blive fastlagt. Herefter fremlægger frisøren en nøjagtig og personlig hårskønhedsplan for dig, på baggrund af den digitale quiz og de supplerende undersøgelser.

 

Start din personlige hårdiagnose

Find dit hårmatch

Din hverdagspleje og lejlighedsvise hjemmebehandlinger fortsætter længe efter dit besøg i salonen. Hemmeligheden bag et smukt hår er løbende pleje. En skræddersyet rutine med luksusprodukter hjælper dig med at nå dine hårmål, og gør skønhedsrutinen til et øjeblik af nydelse hjemme i dit eget brusebad.

 

Se vores hjemmekollektion

About us Article 3 Kerastase
Vi ses i salonen

Find din nærmeste salon

Din nærmeste Kérastase salon er meget mere end blot en lejlighedsvis klipning og farvning af dine udvoksninger. Bestil tid og få en gratis personlig hårdiagnose.

En ny definition af luksus og ansvarlighed

Et nyt design af den klassiske Kérastase-flaske giver ny personlig stil og bæredygtig luksus. Den moderne silhuet har elegante og harmoniske kurver. De flotte juvelagtige låg med gylden top fremhæver hårritualernes lækre luksus, og hvert ritual har sin egen særlige farve. Det nye design forstærker følelsen af luksus og reducerer vægten af emballagen. Alene i kraft af lågenes nye lette vægt spares der 45 tons plastik om året. Læs mere bag på dine luksus Kérastase produkter.

About us Article 4 Kerastase

En enestående forening mellem videnskabsfolk og frisører

Kérastase var den første linje til at betro frisørerne en mere vidtgående rolle i planlægningen af hårplejen med støtte fra videnskabsfolkene hos L’Oréal Advanced Research. Vores ikoniske produkter nyder fortsat godt af Kérastases enestående forening af ekspertise og innovation, der giver en dybt sanselig og personlig oplevelse.

Banebrydende videnskab

Vores avancerede forskningsteam udfordrer den konventionelle viden om hår og leder aktivt efter nye opdagelser, løsninger og ingredienser.

About us Article 5 Kerastase

Frisørekspertise

Dygtige frisører i saloner i Paris, Tokyo, Shanghai, Rio de Janeiro og New York tester behandlinger i situationer fra det virkelige liv.

How to apply video Cover image

Hvor videnskab møder godt håndværk

Kérastase var også de første til at betro frisørerne en mere vidtgående rolle i planlægningen af hårplejen med støtte fra videnskabsfolkene hos L’Oréal Advanced Research. Vores ikoniske produkter nyder fortsat godt af Kérastases enestående forening af ekspertise og innovation, der giver en dybt sanselig og personlig oplevelse.

Ydelser

Din personlige pleje

Illustration 1 for the Kerastase two zones block

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

Illustration 2 for the Kerastase two zones block

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.

Find en forretning FIND EN SALON

Find en Kérastase salon i nærheden af dig og få din helt personlige hårdiagnose.