BLOND ABSOLU

Tag din hårplejerutine til blondt hår til et nyt niveau

Blondt hår har altid brug for lidt ekstra pleje.Læs, hvordan du kan mixe og matche produkter for at skabe en personlig rutine, der hjælper med at bibeholde dit lyse blonde look og din dristige sind.

DU GJORDE DET. DU TURDE AT BLIVE BLOND. HVAD SÅ NU?

Uanset om du har vidst det i mange år eller lige har opdaget det, er det en livsstil at have blondt hår. Du har det sikkert sjovere, men med alle fordele ved det blonde liv kommer der også ansvar. Afbleget håret bliver er en anelse mere følsomt. Det har brug for ekstra særlig pleje.

No worries, Blond Absolu er her for dig. Og mulighederne er nu uendelige.

Vi forstærkede for nylig vores udvalg af plejende produkter til blondt hår med Cicaextreme, et kraftfuldt sortiment af meget effektive hårplejeprodukter, som du kan tilføje i din sædvanlige hårplejerutine til blondt hår eller bare bruge, når dit hår har brug for lidt ekstra hjælp. Det er nemt og altid godt for dig og dit hår.

LØFT DIT WEEKEND-GAME TIL ET NYT NIVEAU

En måde at give ekstra pleje til dit blonde hår er at afsætte en weekend til dit hår: lad det få en speciel dag eller to, hvor du forkæler håret lidt ekstra for at modvirke stress, mens du forbereder det til den kommende uge. Det er som en ekstra forsikring, at din hårfarve bliver balanceret og smukt. Virkelig værd det.

Det behøver ikke være et kompromis at blive blond. Med den rigtige Cicaextreme-hårplejerutine kan du altid bibeholde dit hår lyst blondt og smukt.

TIL AFBLEGNINGSAFHÆNGIGE

Mest pleje til de modigste.
Hvis du bare ikke kan blive blond nok, kan du ikke overdrive din hårplejerutine. Du har brug for alt. Lad os gøre det så nemt som muligt med en dag-til-nat-til-weekend rutine, som du nemt kan følge.

TIL BLONDT HÅR MED NATURLIG MØRK BASE

Den største ændring kræver den bedste pleje.
Mørk base som udgangspunkt betyder ikke, at du ikke kan få blondt hår. Det betyder bare, at du efterfølgende har brug for ordentlig pleje. Start med en daglig farvebalancerende shampoo og fortsæt med en ekstra rig creme-i-shampoo i weekenderne. Husk også hårmasken!

TIL KRØLLET BLONDT HÅR

Krøllet blondt hår har brug for meget fugt.
Tekstureret hår har ofte en tendens til at blive tørt, og afblegning forstærker bare effekten. Hold krøllet hår blødt og fugtet med en rig daglig creme-shampoo, og brug også en glansgivende hårolie og et plejende natserum. For at bevare tonen, anvend en neutraliserende hårmaske med violette pigmenter i weekenden.

TIL PLATINBLONDT HÅR

Fordi de lyseste blonde hår har brug for seriøs weekend forkælelse.

Afbleget blondt hår har den dobbelte udfordring med at bevare farven balanceret, samtidig med at håret har tendens til at blive sensibiliseret og muligvis tørt. Denne uge-til-weekend plejerutine vil holde begge udfordringer i skak døgnet rundt.

TIL BLONDT HÅR MED STRIBER

Leave-in hårolie giver dig muligheden at lette din daglige hårpleje lidt.
Fremhæv de lysere dele af dit hår med daglig farvebalancerende pleje og fugtgivende conditioner. Dag-til-nat Leave-in  holder det blonde hår næret døgnet rundt. Boost hårfarven med en rensende shampoo i weekenden for at få en lysere blond tone.

TIL BLONDT HÅR MED BALAYAGES

En afslappet rutine til de mest aktive kvinder med blondt hår.

Balayage drejer sig om at være blond, men med mindst mulig vedligeholdelse. Idéen er at bevare håret lyst og fugtet, mens du trækker tiden ud før dit næste salonbesøg. Leave-in  er nøglen, ligesom en tilfældig farvebalancering.

Rendez-vous at the salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Ydelser

Din personlige pleje

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.