BLOND ABSOLU

Definitionen af den blonde ambition

Det er et mindset at være blond. Men det er noget helt andet at have ekstremt blondt hår. Forstå psyken af kvinden, der aldrig nøjes.

Vi synes, at det altid er et modigt træk at blive blond. Men der er kvinder med blondt hår, og så kvinder med blondt hår. Nogle vil have solkyssede striber, måske lidt lysere end deres naturlige hårfarve er. Andre vil have noget lidt mere... ekstremt.

Det kan være episk udfordrende at blive blond for de afblegningsafhængige, der konstant ønsker den allerlyseste nuance, eller for kvinder med blondt hår der har startet med en mørkere base samt for dem med naturligt tekstureret, tørt eller kruset hår. Vi synes, at disse blonde kvinder er de modigste. De mest kompromisløse. De er på en måde de ultimative ikoner af det blonde mindset, der siger, at du aldrig skal vige dig tilbage fra et modigt træk. Eller heller ikke fornøjes med noget andet end det bedste i livet – eller i hårpleje.

Kvinder med ekstremt blondt hår er de, der hørte advarslerne og gjorde det alligevel. Deres mødre sagde, at piger med naturligt mørkt hår ikke ser godt ud med blondt hår. Deres veninder fortalte dem at tage det roligt med afblegningen. En frisør fortalte dem én gang, at deres naturligt teksturerede hår var udfordrende nok at håndtere, ikke at tale om farvebehandling. 

« Nonsens, sagde de. Jeg vil have blondt hår, jeg skal have blondt hår, og intet kan stoppe mig.»

Kérastase hylder de blonde kvinder, der blev advaret og gjorde det alligevel. Det er i deres natur og viljestyrke, som får os til at søge efter de fineste ingredienser, udvikle banebrydende formler, der muliggør, at vi allesammen kan få blondt hår, hvis vi er modige nok. Deres behov gav Cicaextreme, det næste niveau af plejeprodukter til blondt hår, inspireret af instinktet for at gå til ekstremer.

Til dem der stadig tøver: her er nogle almindelige myter om at blive blond, og hvordan de kan løses med passende Cicaextreme-rutine.

Myte #1: Dit hår er for mørkt til at blive blondt.

Så mange af os har fået vide, at en blondt hårfarve ikke vil se godt ud, hvis man har naturligt mørkt hår. Vi er uenige. Vi synes, at blondt hår kan ser fantastisk ud på hvem som helst. Det drejer sig bare om at arbejde sammen med din frisør for at finde den perfekte tone og nuance, og efterfølgende bruge farvebalancerende produkter, der bibeholder tonen.

Der er rigtigt, at mørkere hår kræver mere afblegning for at fjerne den rigtige mængde pigment for at opnå den ønskede blonde nuance. Denne process kan svække håret og gøre det mere udsat for tørhed og brud. Du kan modvirke denne effekt ved at tilføje nogle Cicaextreme-produkter til din Blond Absolu-rutine. Extra dare means extra care.

Myte #2 Hvis du bliver ved med at afblege håret, vil det falde af.

Ikke nødvendigt hvis din frisør ved, hvad hun er i gang med. Der er heldigvis ikke så mange afblegningsafhængige, der aldrig er tilfreds. De vil have et dramatisk look, og uden nogen som helst udgroning. Derfor er de konstant i salonen med afblegning på hovedet.

Hvis du ønsker at afblege dit hår mere, men er bekymret for, at processen ødelægger dit hår, kan du snakke med din frisør om, hvor meget dit hår kan tage. Og når du ved, hvor grænsen går, kan du holde dig der. Alt du har brug for er den rigtige hårplejerutine, der holder dit hår fugtet og modvirker, at det knækker. Cicaextreme er din ven.

Rutinen til afblegningsafhængige

Myte #3: Krøllet hår er i forvejen svært at håndtere, så vil du også virkelig afblege det?

Ja, hvorfor ikke? Det vil jeg! Dette svarede pigen med krøllet hår til dem, der mener, at det vil være for meget, hvis hun også afblegede sit hår. Hun er ikke for meget. Hun er helt perfekt. 

Det er rigtigt, at krøllet hår har en tendens til at være mere tørt, en udfordring der kan forværres, hvis håret afbleges. Men det er ikke noget at være bange for. Det betyder bare, at håret har brug for ekstra meget fugt, og Cicaextreme er derfor her for at hjælpe dig. Vores nye hyaluronsyre-duo gå ind i håret og forsegler det, så at dit lyse, krøllede hår forbliver blødt og smidigt. Du skal bare bruge leave-in behandlinger både om dagen og natten, og giv dit hår lidt ekstra pleje i weekenderne.

Rutinen til krøllet blondt hår

Rendez-vous at the salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Ydelser

Din personlige pleje

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose i salonen

Få mere at vide om vores salonydelser, der forvandler hårets kvalitet på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rigtige produkter til dig

Tag hårdiagnose-quizzen for at finde de bedste produktsammensætninger til dine hårønsker.